Verhalen uit de Mond

De Jonge Jaren van Appie Veldhuis
Verhalen uit de Mond ‘De Jonge Jaren van Appie Veldhuis‘ is een boek van Hennie Dubbelboer. Dit boek is verkrijgbaar in het Vervenershuis. Kosten € 15,50 Het boek bestellen stuur een bericht via het contactformulier.

Vrienden van ’t Huus

Vervenershuis Valthermond
Zoals u ongetwijfeld zult begrijpen brengt de exploitatie van het vervenershuis behoorlijke lasten met zich mee. Denk alleen maar aan de huur en de energiekosten. Om onze activiteiten te kunnen blijven uitvoeren hebben wij dringend behooefte aan financiële ondersteuning Elk…

Gedenksteen van Jodenhelper

Vervenershuis Valthermond
Vermiste gedenksteen van Jodenhelper dokter Boeke terug bij Historische Vereniging Valthermond Burgemeester Jan Seton en wethouder Albert Trip van de gemeente Borger-Odoorn overhandigden dinsdagmiddag de gedenksteen ter nagedachtenis aan dokter Boeke aan de Historische Vereniging van Valthermond. De gedenksteen was…

Museum TV

Vervenershuis Valthermond
Er is een leuke documentaire gemaakt over het Vervenershuis door Museum TV. Bekijk hier de gehele mini-doc van het Vervenershuis.

Fiets route Historisch Valthermond

Vervenershuis Valthermond
Vanuit het Vervenershuis te Valthermond is er een fietsroute uitgezet, de fietsroute Historie Valtherdijk en de Eeuwen – Oude Valtherveenbrug. De fietsroute is totaal 18km lang.

Op pad in Valthermond

Vervenershuis Valthermond
Januari 2019 heeft RTV1 de streekomroep voor de Veenkoloniën, opnames gemaakt in het Verveners Huis. Bekijk hieronder de beelden.